Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

10 feb ‘21

Glasvezelaanleg - update februari 2021

Het nieuwe jaar begint kletsnat, grijs en met een lockdown, maar dat weerhoudt ons niet om druk aan het werk te zijn. En we hebben goed nieuws: binnenkort kunnen we in Stolwijk en Vlist de eerst huizen aansluiten!

Stolwijk (STL-01) & Vlist (HAT-02)

In zowel Stolwijk als Vlist lopen onze werkzaamheden nu voorspoedig. We verwachten in beide gebieden volgende week te starten met het aansluiten van de huizen.

Berkenwoude (BKW-01)

De voorbereidingen in Berkenwoude zijn klaar en we kunnen halverwege deze maand beginnen met de graafwerkzaamheden bij u in de straat. Door werkzaamheden van de gemeente aan een drinkwatertransportleiding, kunnen we nog geen verbinding maken naar de Dreef en een gedeelte van het Oosteinde en de Weidebloemstraat. Dit gaat om circa 130 woningen. De verwachting is dat we hier in april aan de slag kunnen.

Haastrecht (HAT-01)

We verwachten in maart te starten in Haastrecht om de woningen aan te sluiten in april. In de wijk Agterpoort wordt het glasvezelnetwerk aangelegd in combinatie met een project van de gemeente. De aanleg in de wijk Agterpoort is reeds gestart.

Gouderak (GDK-01)

In mei kunnen we starten met onze werkzaamheden in Gouderak. De adressen die momenteel al een glasvezelaansluiting hebben, proberen we snel aan te sluiten.