Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

15 apr ‘22

Update werkzaamheden april 2022

Kernen Krimpenerwaard

Voor uw regio geldt dat het voltooien van het netwerk minder snel gaat dan we hadden verwacht. De reden hiervoor is een capaciteitsprobleem. Om geen verdere vertraging op te lopen zijn er extra aannemers ingeschakeld.

Berkenwoude (Stolwijk (STL-01) en Haastrecht (HAT-01, 02 en HAT-03)

Deze gebieden zijn nagenoeg gereed, op enkele huisaansluitingen na: deze worden in april/mei allemaal aangesloten.

BKW-01 (Berkenwoude)

In Berkenwoude zijn we inmiddels gereed en nu worden hier de diensten geleverd. Dit met uitzondering van een aantal aansluitingen op de Dorpsstraat en de Berkenhof. Deze laatste aansluitingen worden volgens planning in mei/juni afgerond.

Ouderkerk aan den IJssel (OIJ-01)

Voor de aanleg zijn wij met een nieuwe aannemer in zee gegaan. We zijn blij dat deze nieuwe samenwerking zorgt dat wij meer capaciteit aankunnen. De aanleg is hier inmiddels gestart en zal volgens onze planning in mei/juni worden afgerond.

Gouderak (GDK-01)

De bestaande glasvezelverbinding in Gouderak is overgenomen en gereed gemaakt. De laatste graafwerkzaamheden vinden nu plaats. Er wordt nu hard gewerkt aan de afronding van het netwerk in Gouderak en deze zal volgens de planning eind april worden voltooid.

Planning

De planning op de homepagina is een richtlijn. Uiteraard zullen wij u informeren als de we de planning naar voren kunnen halen.